Betala med kort, faktura eller avbetalning.
2018-12-10

Betalningsalternativ och leverans

Allmänt

Hos oss finns inget minsta ordervärde. Alla beställningar är lika välkomna. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Många av våra produkter finns endast i enstaka exemplar så därför reserverar vi oss för slutförsäljning.

Priser

Priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms på nya varor.

Kortbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. 

Du kan också välja att betala med faktura eller delbetalning.
 
Klarna faktura eller delbetalning

Handla nu
betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.
* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Leveranssätt och frakt

Vi har fri frakt på alla våra varor.
Vi levererar dina varor inom 10 dagar. Våra leveranser sker med posten eller DHL. Vid större gods som levereras av DHL kommer du att bli uppringd för överenskommelse om mottagande av varan.

Vid köp av möbler kan du även välja att hämta hos oss på Olovsdals gård. Ring till oss och avtala om tid.

Vid beställning från utlandet ombeds du kontakta oss.
 
Orderbekräftelse

En orderbekräftelse kommer att skickas till dig till den e-postadress som du angivit vid beställningen. Har du inte fått någon orderbekräftelse dom närmaste dagarna ber vi dig kontakta oss.

Öppet köp och bytesrätt

För nytillverkade varor gäller öppet köp och bytesrätt inom 14 dagar. Varan skall vara oanvänd och återsändas i oförändrat skick.
Vid retur får du som kund själv stå för returkostnaden. Återbetalning av ursprungligt ordervärde sker så snart varan kommit tillbaka till oss. 

Våra möbler är gamla och vid behov renoverande samt målade i vackra färger och har återfått ett utseende som liknar ett normalt bruksslitage. Detta tillhör möbelns utseende.  För dessa möbler har vi inte någon bytes- eller ångerrätt.

Om din vara har blivit skadad i frakten ska det göras en skriftlig notering av både dig och  fraktbolaget på fraktsedel vid mottagandet.  Fotografera  gärna skadan. Därefter reklamerar du omgående varan till oss och till fraktbolaget.

Skicka inte tillbaka en vara innan du kontaktat oss på mejl eller telefon. Detta för att undvika missförstånd.

OBS! Ett paket som inte hämtats ut och därför returneras till oss räknas inte som retur. Du kan därför inte få ersättning för en sådan returvara.

Har du frågor kan du alltid kontakta oss på telefon eller via mejl.

Välkommen att handla hos oss i billo hantverksrum!

 
billo hantverksrum
Olovsdals Gård | Norra Kverrestad | 273 96 Tomelilla | 0417-32 333 | 0708-16 92 72